Akademija

Kickbox akademija za vse

Kickbox za otroke

Za otroke

Program Kickboxing akademije za otroke je primeren in prilagojeni prav za vsakega otroka. Vadba kickboksa in boksa nima le fizičnih pozitivnih učinkov. Otroci z vadbo kickboksa izboljšajo sposobnost koncentracije, naučijo se discipline in športnega obnašanja. 

Kickbox za rekreativce

Za rekreativce

Rekreativni programi kickboksa so namenjeni praktično vsakomur. Začetni programi so namenjeni začetnikom, ki bi se radi preizkusili v kickboksu, se naučili tehnike, naredili nekaj za svoje telo in preizkusili kontrolirano borbo. V osnovi se v teh skupinah učimo temeljev boksa in kickboksa, ki jih z vsakim novim treningom dopolnjujemo in dodajamo prvine, ki dopolnjujejo veščino kickboksa.

Kickboks za tekmovalce

Za tekmovalce

Razvijamo uspešen sistem kickboksa, ki ga usmerjamo v tekmovalne vode. Poleg dovršene kickboksarske tehnike in taktike, ki jo vsako leto dopolnjujemo razvijamo tudi sistem splošne fizične priprave posameznega športnika. 

Osebni treningi

Želite izboljšati telesno pripravljenost, shujšati ali izpopolniti tehniko borbe? Najboljši način za doseganje takšnih ciljev je vsekakor najem osebnega trenerja. Naš program individualnih treningov vam bo pomagal doseči vaše cilje.

Naša akademija ima fantastično ekipo trenerjev, ki so strokovnjaki na različnih področjih borilnih veščin, prehrane, fizioterapije, fitnesa in kondicije in so predani pomagati ljudem pri doseganju njihovih ciljev. Vsi treningi so osebno prilagojeni vašim individualnim potrebam in zastavljeni ob uri, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Vadba lahko zmanjša tveganje za hude bolezni, kot so bolezni srca, možganska kap, sladkorna bolezen in rak, do 50 % in zmanjša tveganje zgodnje smrti do 30 %.

Raziskave tudi kažejo, da lahko telesna dejavnost poveča samozavest, razpoloženje, kakovost spanja in energijo ter zmanjša tveganje za stres, depresijo, demenco itd.