Akademija

Kickbox akademija za vse

Za otroke

Program Kickboxing akademije za otroke je primeren in prilagojeni prav za vsakega otroka. Vadba kickboksa in boksa nima le fizičnih pozitivnih učinkov. Otroci z vadbo kickboksa izboljšajo sposobnost koncentracije, naučijo se discipline in športnega obnašanja. 

Pri programu kickboksa za otroke imamo eno starostno skupino od 8 do 14 let.

Skupina je usmerjena v različne komponente športnega treninga. Tako otroci ne razvijajo zgolj kickboksarskih prvin. Treningi so usmerjeni tudi v pridobivanje moči, vzdržljivosti in hitrosti. Otroci se prav tako urijo v različnih oblikah gibanja in tako izboljšujejo koordinacijo rok in nog. Na treningih poudarjamo pomen prijateljskega odnosa med vadečimi in načela fair-playa. O naših kvalitetnih programih za otroke je bilo že nekaj napisanega v popularnih mesečnih revijah. 

V naše programe vpisujemo v septembru in februarju. Dodatne informacije in prijave zbiramo preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ALI JE KICKBOXING PRIMEREN ZA OTROKE?
Kickboxing je odličen šport za otroke, saj bo vsakemu otroku pomagal razvijati vztrajnost, predanost, pogum, samokontrolo, močno voljo in sposobnost taktičnega razmišljanja.
Otrok lahko z rednimi treningi doseže visoko telesno in psihično zmogljivost in poseže po rezultatih na uradni tekmovalni ravni. Pa vendar, tudi če se otrok ukvarja s kickboxingom izključno na rekreativni ravni, bo fizično bolj pripravljen in bolj samozavesten, kot bi bil sicer.